By   9 juni 2016

inruilen autoHoe kom je er achter wat je auto waard is en waarvoor je hem echt kunt verkopen? Meer voor je auto terug dan bij inruilen.

Die vraag is makkelijk te beantwoorden, namelijk met een auto taxatie. Je kunt uiteraard ook op Marktplaats gaan kijken of op een andere advertentie site wat andere voor dezelfde auto vragen maar velen krijgen niet de prijs die ze er voor vragen. Daarnaast hebben zij hoge advertentiekosten en kunnen in sommige gevallen redelijk lang met hun auto blijven zitten.

Een auto taxatie geeft je een realistisch beeld wat je direct voor de auto kunt krijgen zonder kosten te maken. De prijs die je krijgt is de gegarandeerde verkoopprijs dus de prijs die je er meteen voor kunt krijgen als je akkoord gaat met het gratis online taxatie voorstel. Je kunt je auto dus meteen verkopen voor het genoemde taxatiebedrag.

auto inruil prijzenIn tegenstelling tot andere online taxatie bedrijven die je een prijs geven wordt en bij ons niet achteraf nog eens onderhandeld over dat bedrag. Het bedrag is namelijk gegarandeerd. Je weet op een gratis manier precies wat je auto dus echt waard is en waarvoor je hem direct zonder kosten voor kunt verkopen.

weten-wat-auto-echt-waard

Inruilwaarde is vaak minder hoog dan onze taxatie bedragen. In 9 van de 10 gevallen is gebleken dat een auto inruilen helemaal niet interessant is. De verkoper geeft je namelijk ook korting als je geen auto komt inruilen. Vaak gaat de prijs van de auto met inruil omhoog waarbij je dus minder geld terug krijgt. Je kunt dus veel beter zelf je auto verkopen en dan je nieuwe auto kopen en daarbij een goede prijs afspreken. De verkoper wilt graag zijn auto verkopen dus 5-10% van de prijs af moet zeker realistisch zijn. Voor hem 10 anderen.

Zelf de auto verkopen aan een particulier zorgt wel voor de hoogste prijs maar wel met een hoop gezeur, geduld en advertentiekosten. Houd er rekening auto particulier verkopenmee dat je stevig in je schoenen moet staan en voorbereid bent op het afdingen.

Wil je geen gezeur aan de deur en makkelijk en snel je auto verkopen dan kun je altijd terecht voor een gratis online taxatie voor je auto. Dit is de makkelijkste en goedkoopste manier om je auto toch voor een goede prijs te verkopen.

Het taxatie bedrag is afkomstig van RDW erkende autobedrijven welke een bod kunnen uitbrengen. Zij zullen, indien je het bod accepteert, de auto meteen van je over kopen en je direct uitbetalen en de vrijwaring in handen geven.

Een online taxatie aanvragen op je auto? Binnen 24 uur heb je een antwoord van wat hij waard is en waar je hem gegarandeerd voor kunt verkopen.


 

 

De auto snel verkopen voor de beste prijs zonder gedoe en gezeur?
gratis-auto-verkopen