By   20 november 2014

Weten wat uw Bedrijfsauto waard is? Laat gratis uw Bedrijfsauto taxeren.

Bent u van plan uw bedrijfsauto te verkopen en wilt u weten wat hij waard is? Bij ons kunt u de echte waarde achterhalen zonder zelf kosten te maken of risico te lopen. Wij zorgen er voor dat u de beste prijs te horen krijgt welke afkomstig is van meer dan 1.000 RDW erkende autobedrijven.

De Bedrijfsauto Taxatie komt tot stand door hem op een autoveiling te plaatsen welke volledig gratis en vrijblijvend is. Zodoende weet u precies wat hij waard is.

bedrijfsauto-toyota

Gesloten autoveiling

De autoveiling is een gesloten veiling waar alleen RDW erkende autobedrijven aan mee kunnen doen welke tevens vooraf gescreend zijn. Zodra u uw bedrijfsauto in de veiling plaats krijgen zij een bericht en krijgen 24 uur de tijd om te bieden. Uw bedrijfsauto komt anoniem in de veiling te staan zodat u niet lastig gevallen wordt met telefoontjes. Als de veiling afloopt hoort u hoe hoog het hoogste bod is dat uit de veiling is gekomen. Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. Het kost u niets en verplicht u tot niets. Zonder risico te lopen weet u dus precies wat uw bedrijfsauto waard is.

weten-wat-auto-echt-waard

Gegarandeerde verkoopprijs

Het bod is de gegarandeerde verkoopprijs. Indien u het gratis en vrijblijvende bod accepteert dan kunt u de bedrijfsauto direct verkopen voor het genoemde bedrag. Ook verkopen kost via ons niets. Gratis dus een prijs opvragen en gratis verkopen.

Het verkopen gebeurt alleen aan RDW erkende autobedrijven. Zij kunnen uw bedrijfswagen direct vrijwaren en op hun eigen naar overschrijven. Daarnaast betalen zij u meteen uit. Het hoogste bod krijgt u dus daadwerkelijk in handen zonder onderhandelingen achteraf.

sleutel bedrijfsauto

Aanmelden is eenvoudig

Het aanmelden is erg eenvoudig. Binnen enkele stappen doorloopt u het aanmeldproces waarbij gevraagd wordt naar het kenteken en de technische staat van het voertuig. Als u dit heeft ingevuld dan kan de veiling van start gaan en kunnen autobedrijven beginnen met bieden en elkaar overbieden. De kracht van onze autoveiling is dat deze slechts 24 uur duurt, 100% gratis is en er een groot netwerk is aan RDW erkende autobedrijven. Er komt snel een goed bod tot stand en voor elke bedrijfsauto zijn er altijd meerdere potentiƫle kopers.

Bedrijfsauto met beschadigingen

Heeft uw bedrijfsauto schade in de vorm van krassen, deuken, parkeerschade of schade door een ongeval ?Dan bent u ook aan het juiste adres voor een goede prijs. Ons netwerk aan RDW erkende autobedrijven telt namelijk ook een groot aantal schadeherstel bedrijven welke tegen lage kosten zelf schades kunnen verhelpen. Zij kunnen hierdoor een beter bod uitbrengen dan menig ander bedrijf. U plukt hier de vruchten van omdat u altijd het hoogste bod krijgt.

Technische problemen

Indien er technische problemen zijn met uw bedrijfswagen wat kan variƫren van defecte motor tot een verlopen APK, dan kunt u zich ook wenden tot onze gratis taxatie. Ons netwerk is namelijk ook voorzien van garagebedrijven welke vooraf goed kunnen inschatten wat de oorzaak is en wat dat hun gaat kosten. Aangezien ze onderdelen en arbeid tegen inkoopsprijzen hebben, kunnen zij ook een beter bod uit brengen dan andere autobedrijven. Hierdoor krijgt u dus een beter bod op uw bedrijfsauto. Het bod is gratis en vrijblijvend en indien u de bedrijfsauto wilt verkopen dan kost het u ook niets. In alle gevallen kost het u niets en bovendien loopt u geen risico.

Bedrijfsauto taxeren

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat uw bedrijfsauto waard is? Laat uw bedrijfsauto taxeren en binnen 24 uur weet u zonder kosten te maken wat u er exact voor kunt krijgen.

gratis-auto-verkopen