By   20 november 2014

Wilt u weten wat uw Cabrio exact waard is? Laat dan Gratis uw Cabrio taxeren.

Loopt u met de gedachte rond om uw Cabrio te verkopen maar wilt u eerst weten hoeveel hij waard is? Bij ons kunt u daar snel achter komen zonder zelf kosten te maken. De prijs die u te horen krijgt is gegarandeerd en wordt bepaald door meer dan 1.000 RDW erkende autobedrijven in Nederland.

cabrio-verkopen

De Carbio Taxatie is op basis van een autoveiling wat u niets kost en tot niets verplicht. Dit is namelijk de beste manier om te achterhalen wat uw Cabrio echt waard is en waar u hem bovendien direct voor kunt verkopen.

De veiling is niet zomaar een veiling omdat hij om te beginnen gratis en vrijblijvend is, er alleen maar gescreende en RDW erkende autobedrijven deel van uitmaken en dat hij slechts 24 uur duurt. De autobedrijven krijgen een melding zodra er een nieuw voertuig wordt aangemeld en kunnen meteen beginnen met een bod uitbrengen. Zij kunnen zien wat de stand van het bod is en wat de resterende tijd is van de veiling. Ook kunnen zij hun bod verhogen en andere overbieden.

weten-wat-auto-echt-waard

Het hoogste bod wordt na het aflopen van de veiling direct aan u kenbaar gemaakt. Indien het bod u bevalt dan koopt de hoogste bieder de auto gegarandeerd van u. Bevalt het bod u niet dan weet u in ieder geval wat men voor uw Carbio wilt geven en waarvoor u hem direct kunt verkopen. Bovendien kost het u niets en verplicht het u tot niet. Het is dus helemaal vrijblijvend. Ook als u de Cabrio verkopen wilt voor tegen het hoogste bod kost het u niets!

rode-en-blauwe-cabrio

Het voordeel van RDW erkende bedrijven

RDW erkende autobedrijven hebben het voordeel dat ze uw auto direct kunnen vrijwaren. Dit betekend dat zij hem ter plaatse kunnen overschrijven op hun eigen naam en u de vrijwaring kunnen overhandigen.

De autobedrijven zijn ook allemaal in staat om u direct het afgesproken bedrag (hoogste bod) uit te betalen en de koop direct af te ronden. Dit is vaak binnen 5 minuten geregeld.

Cabrio lastig te verkopen in de herfst en wintermaanden

Uw Cabrio verkopen aan een particulier wordt een stuk lastiger als het mooie weer voorbij is. Ons netwerk aan RDW erkende autobedrijven heeft altijd meerdere potentiƫle kopers die de auto direct kunnen over kopen. Dat betekend voor u uw Cabrio binnen 1 dag verkopen dus.

cabrio-winter-rijden

Schade aan uw Cabrio

Ook met krassen, deuken of andere cosmetische schade is uw Cabrio nog steeds geld waard. Ons netwerk aan RDW erkende autobedrijven beschikt ook over een groot aantal schadeherstel bedrijven welke tegen zeer lagen kosten schades kunnen herstellen en hierdoor meer geld voor uw Cabrio kunnen terug geven. Via deze weg zult u ongetwijfeld het beste bod op uw auto ontvangen en bovendien is het helemaal gratis en vrijblijvend. Verkopen is niet verplicht en kan helemaal gratis indien u dat wel wilt.

Technische mankement aanwezig

Een verlopen APK, APK afgekeurd, een versleten koppeling, een moeilijk schakelende versnellingsbak, een motorstoring, kapotte cabriokap of een andere technische storing is geen probleem. Vermeld bij het aanmelden welke problemen u bekend zijn en deze informatie zal ook tijdens de gratis veiling kenbaar zijn. Autobedrijf en specialisten zullen alsnog een goed bod uitbrengen. Omdat de experts goed kunnen inschatten wat voor hun de kosten van herstel zullen zijn, kunnen zij een beter bod uitbrengen. Garagebedrijven met ervaring kunnen doeltreffend binnen korte tijd de problemen oplossen en daarbij het werk tegen inkoopsprijs laten verrichten.

Gratis een Cabrio taxatie

Wilt u weten wat uw Cabrio echt waard is en waarvoor u hem direct zou kunnen verkopen? Klik dan hier onder op de kentekenplaat. Het bod is gratis en vrijblijvend en u kunt gratis, indien u dat wilt, uw Cabrio daarvoor verkopen.

gratis-auto-verkopen