By   9 maart 2017

Snel uw Alfa laten taxeren? Bij ons kan dat gratis én zonder verplichtingen. In 24 uur tijd weet u precies wat uw Alfa Romeo waard is. De waarde wordt bepaalt door 5000 RDW erkende autobedrijven. Op die manier krijgt u geen onzin prijzen maar echte verkoopprijzen waarvoor u ook meteen de Alfa kunt verkopen.

gratis-alfa-romeo-taxatie

Vergeet alle taxatie services die op basis van statistieken en tabellen werken. Wij zorgen voor een echte Alfa taxatie waarbij wij meer dan 5000 RDW erkende autobedrijven vragen wat zij voor uw Alfa Romeo zouden geven. Het hoogste bedrag krijgt u van ons te horen na 24 uur. Het mooiste is dat u uw auto ook kunt verkopen voor dit bedrag. De hoogste bieder is namelijk ook geïnteresseerd in uw auto en zal deze ook daadwerkelijk van u overkopen, indien u dat wilt. Onze Alfa taxatie is 100% gratis en vrijblijvend. Verkopen is dus niet verplicht!

Elk Alfa model laten taxeren

U kunt gratis en vrijblijvend een taxatie aanvragen op elke Alfa Romeo, ook op een Alfa Spider, MiTo, GT, Giulietta, Giulia, Brera, 8C, 4C, 159 en Alfa 147. De taxatie wordt gedaan door ruim 5000 RDW erkende autobedrijven die bij ons zijn aangesloten. Wij leggen uw Alfa in een klap voor aan hen. Zij krijgen 24 uur de tijd om hun hoogste bod neer te leggen. Na 24 uur kan er niet meer geboden worden en wordt het hoogste bedrag aan u bekend gemaakt. U weet exact wat uw Alfa waard is en waarvoor u hem ook daadwerkelijk aan een RDW erkend autobedrijf kunt verkopen. Het voordeel van de aangesloten autobedrijven is dat ze RDW erkend zijn, direct het bedrag uitbetalen en uw auto ter plaatse kunnen vrijwaren. Zo bent u in een klap van uw Alfa af en heeft u het geld in handen.

Laat uw Alfa gratis taxeren. Binnen 24 uur weet u de echte verkoopprijs. Geen risico’s en geen verplichtingen.

rdw-taxatie