By   23 maart 2017

Gratis online uw auto taxeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons kunt u namelijk geheel gratis en vrijblijvend uw auto laten taxeren, ongeacht het merk of type! Niet alleen een personenauto kunt u bij ons aanmelden maar ook een cabriolet, terreinwagen, bedrijfsauto, bedrijfsbus, sportwagen, schadeauto en elke andere auto met 4 of meer wielen.

auto-gratis-laten-taxeren

De taxatie komt tot stand doordat ruim vijfduizend RDW erkende autobedrijven op uw auto bieden. Hier krijgen zij 24 uur de tijd voor. Na deze 24 uur wordt het hoogste bod aan u bekend gemaakt. U weet dan exact wat uw auto waard is en waarvoor u hem bovendien direct kunt verkopen. Het mooiste van alles is dat er geen kosten of verplichtingen zijn. Gratis uitproberen dus!

auto-taxatie-gratis

Waarom laten taxeren

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u uw auto wilt laten taxeren. Misschien bent u van plan een andere auto te kopen en wilt u weten wat uw huidige auto nog waard is. Het zou ook kunnen zijn dat u uw financiƫle vermogen op een rijtje wilt zetten. Wat uw reden ook is, bij ons kunt u gratis uw auto laten taxeren!

 

Wie taxeert uw auto

Ons netwerk, welke bestaat uit ruim 5000 RDW erkende autobedrijven, taxeren uw auto. Zij zijn als geen ander op de hoogte van de actuele prijzen. Wij leggen uw auto voor aan ons netwerk en zij kunnen op uw auto een prijs plakken. Omdat niet iedere auto hetzelfde is komt er op iedere auto weer een verschillend bod. Ook is niet ieder autobedrijf hetzelfde, daarom is het goed dat wij uw auto aan meer dan 5000 bedrijven voorleggen. De hoogste prijs sturen wij naar u toe.

 

Wat kan ik met het taxatiebedrag

Het taxatiebedrag dat u te horen krijgt is het daadwerkelijke verkoopbedrag. U kunt dus gegarandeerd uw auto verkopen voor het genoemde bedrag aan de hoogste bieder, welke een van de RDW erkende autobedrijven uit ons netwerk is. Uiteraard bent u vrij om te doen wat u wilt. Verkopen hoeft natuurlijk niet. U kunt ook het bod gebruiken om uw auto elders te verkopen en het bod als richtprijs te gebruiken. De keuze is aan u. Bij ons maakt u geen kosten en geen verplichtingen. Weten wat uw auto waard is? Meld hem dan gratis aan.

rdw-taxatie