By   15 oktober 2014

volvo garage

Gratis uw Volvo taxeren? Ook als u uw Volvo wilt verkopen bent u bij ons aan het juiste adres.

Niet alleen de taxatie op uw Volvo is gratis en vrijblijvend maar indien u de Volvo voor het genoemde bedrag wilt verkopen dan is dat ook gratis. Geen kosten, geen risico’s en snel verkocht.

Hoe komt de taxatie van uw Volvo tot stand

Wij hebben een gesloten veiling waar alleen RDW erkende autobedrijven een onderdeel van uitmaken. Ruim 1.000 RDW erkende autobedrijven zijn aangesloten en worden direct op de hoogte gebracht zodra u uw Volvo heeft aangemeld voor een gratis en vrijblijvende taxatie.

De autobedrijven kunnen ieder een bod uitbrengen en ook elkaar overbieden. De veiling duurt 24 uur wat een positief effect heeft op de biedingen en waardoor u niet lang hoeft te wachten. Het hoogste bod wordt aan u kenbaar gemaakt. Dit is de prijs wat u er echt direct voor kunt krijgen zonder gedoe, gezeur of kosten. De keuze is aan u. Wat u ook beslist, het kost u helemaal niets.

weten-wat-auto-echt-waard

Helemaal anoniem

Alleen de gegevens van uw auto zijn zichtbaar voor de RDW erkende autobedrijven. Uw gegevens blijven beschermd. Alleen indien u er voor kiest om akkoord te gaan met het bod en de auto daarvoor wilt verkopen, dan worden de gegevens van de koper aan u bekend gemaakt en andersom. Op die manier wordt u niet lastig gevallen met mail of telefoon en blijft alles geheel vrijblijvend.

volvo autos

Veilig zonder risico’s

Omdat wij alleen RDW erkende autobedrijven in ons netwerk hebben zitten kunt u veilig uw Volvo verkopen en loopt u geen risico. De bedrijven kunnen namelijk direct uitbetalen en uw Volvo vrijwaren. De prijs is vooraf al kenbaar gemaakt via de taxatie dus daar hoeft ook niet meer over onderhandeld te worden. U weet vooraf precies waar u aan toe bent.

Schade aan uw Volvo

Indien u schade heeft aan uw Volvo dan kunt u uiteraard ook een gebruik maken van onze gratis taxatie service waarbij autobedrijven een bod uitbrengen welke volledig vrijblijvend is. Maak van de schade foto’s en voeg deze toe bij de aanmelding. Parkeerschade, krassen, deuken of schade van een aanrijding is allemaal geen probleem. In ons netwerk hebben we meer dan alleen Volvo-kenners zitten. Wij hebben ook een groot aantal schadeherstel bedrijven welke tegen lage kosten de schades kunnen herstellen. Hierdoor zullen zij een beter bod doen dan sommige andere bedrijven. U ontvangt dus altijd een goed bod wat u niets kost en tot niets verplicht.

Volvo met gebreken

Voor een Volvo met technische gebreken, storingen of defecten kunt u ook prima gebruik maken van onze gratis en vrijblijvende taxatie service. Geef duidelijk op wat de auto mankeert zodat de RDW erkende autobedrijven u een goed bod kunnen doen. Hierdoor weet u precies hoeveel u direct voor uw kapotte Volvo kunt krijgen. Verkopen kan direct geregeld worden wat u niets kost. Ook als de uw voertuig opgehaald moet worden kan dat geregeld worden.

Wilt u weten wat uw Volvo waard is, vul dan uw kenteken in en binnen 24 uur heeft u het antwoord!

gratis-auto-verkopen