gratis auto taxerenU bent van plan een auto te verkopen of u wilt weten wat uw auto waard is omdat u stiekem al een beetje rond aan het kijken bent.

Wellicht wilt u wat heel anders gaan rijden dan dat u nu doet en wilt weten hoeveel u moet gaan bijleggen.

Gezinsuitbreiding op komst? Wellicht is een grote gezinsauto of een stationwagon wel interessant voor u.
U gaat dichterbij of verder weg wonen en heeft daarvoor een auto nodig die daar beter geschikt voor is voor deze omstandigheden. Wellicht een auto die meer comfortabel is.
Is uw auto economisch slim? Misschien wilt u geld besparen en liever een auto die goedkoper is in de verzekering of wegenbelasting. Ook kunt u op zoek zijn naar een auto die op een goedkopere brandstof rijdt of gewoon wat zuiniger is dan wat u nu heeft.

  • Uw auto laten taxeren geeft u inzicht wat uw financiële vermogen is.
  • Uw auto laten taxeren geeft u inzicht over of het mogelijk is een andere auto te gaan kopen.
  • Uw auto laten taxeren omdat u gewoon wilt weten wat uw auto nog waard is.
  • Uw auto laten taxeren omdat u misschien de auto wilt gaan verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt gaan vragen.

weten-wat-auto-echt-waard

Redenen om de auto weg te doen

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u uw auto wilt laten taxeren. Veel mensen rijden gemiddeld 3 jaar rond in hun auto en willen dan weer een nieuwe. De auto wordt saai, krijgt problemen of de kilometerstand wordt behoorlijk hoog waardoor hij straks minder waard wordt. Op tijd verkopen kan ook geld opleveren of besparen.

Brandstofverbruik

Steeds meer jonge auto’s worden zuiniger in brandstofverbruik. Daarentegen zijn jonge auto’s met minder kilometer ook een minder groot risico op uw incidentele uitgaven. Hoe ouder de auto of
hoe meer kilometer hij heeft gereden, hoe groter de kans dat er een grote reparatie of dure onderhoudsbeurt aan zit te komen.

Aankomende kosten

Veel mensen verkopen hun auto omdat er kosten aan zitten te komen of wellicht een APK keuring waarbij men al van te voren weet dat er een schokbreker aan vervanging toe is of wellicht de
katalysator. Dit zijn prijzige investeringen die niet iedereen wilt doen bij een auto die toch op de nominatielijst staat om vervangen te worden.

autovakantieVakantie

Komt er binnenkort een vakantie aan? Ideaal om lekker in je nieuwe auto dat grote stuk af te gaan leggen met een heerlijk koele airco en veel rijcomfort. Misschien toch een zwaardere motor met meer PK’s? Vooral in een heuvelig of bergachtig gebied zijn PK’s erg prettig om te hebben. Indien u een caravan wilt gaan trekken komen ze trouwens ook goed uit.

 

Auto taxeren kost weinig tijd

Een auto taxeren kost u heel weinig tijd. U hoeft er de deur niet voor uit en u blijft helemaal anoniem. Uw gegevens blijven ook beschermd en niemand zal er van af weten dat u onderzocht heeft waarvoor u de auto ook echt kunt verkopen.

Binnen 1 dag weet u wat de auto waard is en waarvoor u de auto ook echt kunt verkopen. Geen richtprijzen of schatting. Nee, echte prijzen waarvoor u de auto ook gegarandeerd kunt verkopen zonder twijfel. De prijzen zijn stukken beter dan dat u als inruil voor de auto terug zou kunnen krijgen. Handelaren draaien u dubbel een poot uit door een auto met winst aan u te verkopen en uw auto tegen lage prijzen in te kopen.

Wees iedereen een stap voor en weet vooraf wat de auto waard is voordat u hem verkoopt. Laat u niets wijsmaken.

 

Aangesloten autobedrijven zijn RDW erkend

De autobedrijven die bij ons zijn aangesloten, zijn gescreende bedrijven die RDW erkend zijn. Vooral bij auto’s die een mankement hebben in de vorm van een benodigde reparatie of schade zijn voor deze bedrijven interessant. Zij kunnen de problemen goedkoop en eenvoudig herstellen omdat zij hier alle mogelijkheden voor hebben. Ook geven zij een betere prijs voor uw auto terug dan wie dan ook omdat hun kosten ook laag zijn. Elke auto wordt dus interessant om te laten taxeren.

Inruilen omdat u de dure reparatie niet kunt of wilt betalen? Niet nodig. Als u bij ons de auto laat taxeren dan komt er een goede prijs uit waarvoor u de auto ook echt kunt verkopen.

taxatie binnen 1 dagAuto verkopen omdat u geld nodig heeft? Binnen 1 dag kunt u de auto verkopen! Geen gedoe en direct geld en een vrijwaring in handen. U kunt rekenen op goede prijzen. Geen gezeur aan de deur en geen last vast kopers die niet op komen dagen.

Wij nodig u graag uit om gratis en vrijblijvend een taxatie uit te laten voeren. U zit nergens aan vast en hoeft niet te verkopen. De taxatie kost u dus niets! Klik op onderstaande banner om direct tot actie over te gaan.