wat is mijn auto waardOp zoek naar een nieuwe auto? Wat is mijn auto waard is een veel gestelde vraag door mensen die zich aan het oriënteren zijn. Om er achter te komen wat mijn auto waard is, ga je als eerst Googelen.

Je zult merken dat er veel sites zijn die adverteren met Wat is mijn auto waard, maar in veel gevallen moet u diverse gegevens achter laten of zelfs betalen. U krijgt met de gratis varianten vaak geen echte prijs omdat dit in veel gevallen lokkertjes zijn om aan e-mail adressen te kopen welke later gebruikt worden voor marketingdoeleinden.

Wij werken anders

De vraag ‘Wat is mijn auto waard’ wordt beantwoord met een echt bod op de auto welke gratis en vrijblijvend is. Hierdoor weet u wat de auto ECHT waard is en waarvoor u hem ook ECHT kunt verkopen.

Sterker nog, u kunt hem direct verkopen voor het genoemde bod en dat is helemaal gratis!

weten-wat-auto-echt-waard

Altijd een goed bod

Onze online autoveiling heeft een netwerk van duizenden RDW erkende autobedrijven welke een bod kunnen uitbrengen op de auto. Ze kunnen en mogen elkaar ook overbieden wat de prijs opvoert. Het bod dat gegeven wordt is 3 dagen geldig. De auto kan dus echt verkocht worden voor het geldende aanbod. Verkopen is niet verplicht omdat het bod vrijblijvend is.

De voordelen

  • Gratis er achter komen Wat de auto waard is
  • Het bod is echt en daarvoor kan de auto ook echt worden verkocht
  • Geen kosten, geen verplichtingen. Het bod is gratis en vrijblijvend.
  • Een bod binnen 24 uur ontvangen
  • Bevalt het bod niet? Verkopen is niet verplicht. Mocht het bod wel bevallen dan is verkopen gratis.
  • De veiling is anoniem
  • De ingevulde gegevens worden automatisch uit het systeem verwijderd en niet gebruikt voor commerciële doeleinden

Makkelijk achter de waarde komen van de auto

Door het kenteken in te vullen worden de voertuig gegevens automatisch uit de RDW database gehaald en in beeld gebracht.

waarde auto check

Om precies te kunnen zeggen wat de auto waard is, is een aanvullen over de technische staat en kilometerstand benodigd.
Uiteraard is ook contactinformatie benodigd om mee te kunnen delen hoe hoog het bod is. Dit kost niet meer dan 5 minuten tijd.

Binnen 1 dag is de vraag Wat is mijn auto waard beantwoord met de echte prijs die u er ook echt voor kunt krijgen. Alleen het hoogste bod uit de (anonieme) online autoveiling sturen wij door. Niet meer, niet meer. Uw gegevens krijgen de bieders niet te zien, alleen de informatie over uw auto. Helemaal anoniem dus.

Het bod kunt u ook eventueel gebruiken voor andere onderhandelingen met andere partijen. Dit is in ieder geval de prijs die u er ook echt voor kunt krijgen en waarvoor u de auto ook direct kunt verkopen. Dit is de auto dus ook echt waard.

Veilig en vertrouwd

Indien het bod aantrekkelijk genoeg is kan de auto daarvoor direct worden verkocht. Omdat er alleen gescreende autobedrijven meedoen is het verkopen veiling en vertrouwd. De autobedrijven betalen direct cash of per spoed overboeking. U heeft direct het geld in handen. Daarnaast wordt de vrijwaring per direct geregeld. De zaak wordt makkelijk en eenvoudig afgerond.

Wat is mijn auto waard

Om er direct achter te komen wat de auto waard is, kan op deze pagina het kenteken ingevuld worden om direct gratis en vrijblijvend een bod te ontvangen binnen 1 dag. Verkopen is niet verplicht en altijd gratis. Indien de auto een hoge kilometerstand heeft, schade heeft of zelfs defect is dan kunt u de auto ook aanbieden voor een gratis waardebepaling. Ook dan krijgt u een bod terug waarvoor u deze auto direct kunt verkopen. Omdat wij een groot netwerk hebben aan autobedrijven, zijn er altijd meerdere geïnteresseerde.

Alle auto’s kunt gecheckt worden

Zolang de auto een Nederlands kenteken heeft kan er een gratis waardebepaling worden opgevraagd.

kenteken gratis taxatienaar volgende stapgratis auto taxatienaar volgende stapauto verkopen na taxatie

U ontvangt het hoogste bod doordat RDW erkende autobedrijven elkaar overbieden